Вільне програмне забезпечення як важливий фактор підвищення якості педагогічної освітив контексті євроінтеграційних процесів - Жулаєва, В. О. (Educational Dimension, 2021)
У статті розглядається проблема підвищення якості викладання вчителями курсу основи інформаційних технологій у закладах освіти в контексті євроінтеграційних процесів, зокрема досвіду використання вільного програмного забезпечення.