Психолого-педагогічні принципи побудови ділової гри в навчальному процесі - Катеруша, О. В. (Educational Dimension, 2011)
У статті розкрито психолого-педагогічні принципи, що дають уявлення про складові частини, логіку і внутрішні зв’язки ділової гри. Кожен принцип доповнює і розвиває інші, а разом узяті вони складають концепцію ділової гри як форми активного навчання.