Теоретичні основи виховання крос-культурних цінностей у молоді - Олинець, Т. В. (Educational Dimension, 2022)
У статті аналізується теоретичні основи виховання крос-культурних цінностей у молоді. Розглядаються ключові підходи та основні положення сучасного крос-культурного виховання.