Аналіз сформованості фахової компетентності в майбутніх техніків-електриків сільського господарства - Костюк, Дмитро (Educational Dimension, 2015)
Костюк Д. А. Аналіз сформованості фахової компетентності в майбутніх техніків-електриків сільського господарства. У статті на основі проведеного аналізу психолого-педагогічної літератури визначено рівні сформованості фахової компетентності: початковий, базовий, нормативний, творчий. Обґрунтовано основну характеристику цих рівнів. З’ясовано стан сформованості фахової компетентності в майбутніх техніків-електриків сільського господарства.