Культурологічні аспекти формування професійно орієнтованої особистості майбутнього викладача - Чухно, Тетяна (Educational Dimension, 2015)
Чухно Т. В. Культурологічні аспекти формування професійно орієнтованої особистості майбутнього викладача. У статті висвітлено, теоретично обґрунтовані питання підготовки майбутнього викладача через гуманітаризацію змісту професійної освіти в сучасних умовах, запропоновано шляхи формування професійно орієнтованої особистості майбутнього викладача на основі культурологічного підходу та визначено педагогічні умови імплементації цих завдань.