Проектування інформаційного середовища майбутніх учителів гуманітарних дисциплін - Карабін, Оксана (Educational Dimension, 2013)
Карабін О. Й. Проектування інформаційного середовища майбутніх учителів гуманітарних дисциплін. У статті розглянуто поняття інформаційного середовища в процесі формування готовності майбутніх учителів гуманітарних дисциплін, виокремлено етапи створення інформаційного середовища у системі підготовки майбутніх учителів гуманітарних дисциплін, розглянуто основні теоретико-методичні положення, на яких має ґрунтуватися проектування інформаційного середовища майбутніх учителів гуманітарних дисциплін, їх рівні та складники цього середовища.