Витоки мобільного навчання у країнах Європейського Союзу - Стрюк, Микола Іванович (Educational Dimension, 2013)
Стрюк М. І. Витоки мобільного навчання у країнах Європейського Союзу. У статті на основі нових історико-педагогічних джерел досліджено витоки мобільного навчання у країнах Європейського Союзу та співвідношення різних видів мобільності (соціальної, географічної, професійної, академічної та ін.) у соціально-педагогічних системах.