Взаємозв’язок між емоційною компетентністю та лідерством як складниками педагогічної діяльності - Крупський, О. П.; Кіба, К. С. (Educational Dimension, 2012)
Крупський О. П., Кіба К. С. Взаємозв’язок між емоційною компетентністю та лідерством як складниками педагогічної діяльності. Статтю присвячено проблемі взаємозв’язку емоційного інтелекту та лідерства, їх впливу на педагогічну діяльність, а також виявленню залежності між емоційним інтелектом вчителів та учнів середніх і вищих навчальних закладів.