Самоосвіта як умова формування професійної компетентності майбутньго вчителя технологій - Хріненко, Т. В. (Educational Dimension, 2012)
Хріненко Т. В. Самоосвіта як умова формування професійної компетентності майбутньго вчителя технологій. У статті визначено сутність самоосвітньої діяльності вчителя технологій у формуванні професійної компетентності, проаналізовано зміст поняття «самоосвіта вчителя технологій».