Компетентнісний підхід у процесі професійного становлення особистості майбутнього фахівця - Легун, В. Т. (Educational Dimension, 2012)
Легун В. Т. Компетентнісний підхід у процесі професійного становлення особистості майбутнього фахівця. У статті розглянуто особливості компетентнісного підходу в процесі навчання, що впливають на формування соціально значущих якостей особистості майбутнього фахівця і надають можливість забезпечити на достатньому рівні його професійне становлення