(untitled) (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 1999)
Наводяться дані, що підтверджують перевагу репродуктивних над творчими діями студентів-практикантів. Обґрунтовується, що подолання такого положення можливе шляхом реалізації двоаспектності цілепокладання вузівського навчання, поєднання державної та індивідуальної програм педагогічної підготовки та впровадження дидактичної технології, що базується на принципі рольової перспективи.