(untitled) (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
У статті розкрито технологію моделювання педагогічного супроводу студентів-іноземців у навчальній взаємодії, який спрямований на адаптацію до нового освітнього простору вищого навчального закладу. Автор подає структуру навчальної взаємодії як дидактичну умову узгодження міжособистісних стосунків між викладачем і студентом. Ключові слова: педагогічний супровід, адаптація студентів-іноземців, структура навчальної взаємодії, міжособистісні стосунки. In article the technology of modeling of pedagogical support of students-foreigners in educational interaction which is directed on adaptation in educational space of a higher educational institution reveals. The author represents structure of scientific interaction, which built on the coordination interpersonal relations between all participant scientific process. Key words: pedagogical support, adaptation of students-foreigners, structure of scientific interaction, interpersonal relations.