DEVELOPMENT OF CREATIVE PERSONALITY OF A FUTURE TEACHER (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2009)
Стаття присвячена питанням формування особистості, здатної творчо мислити та приймати нестандартні рішення. Обгрунтовано педагогічні умови, що сприяють розвитку креативності майбутнього вчителя.
Keywords: творчість; творче мислення; творча діяльність