ТЕОРЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНОГО ТА ІНФОРМАЦІЙНО-АНАЛІТИЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ САМОСТІЙНОЇ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ СТУДЕНТІВ (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
У статті здійснено теоретичний аналіз навчально-методичного  та інформаційно-аналітичного забезпечення самостійної навчальної діяльності студентів.Ключові слова: самостійна робота, самостійна навчальна діяльність студентів, навчально-методичне та інформаційне забезпечення самостійної навчальної діяльності студентів.  The article discloses the theoretical analysis of the educational-methodical, information and analytical maintenance of independent educational activity of students. Key words: independent work, independent educational activity of students, educational-methodical, information and analytical maintenance of independent educational activity of students.
Keywords: independent work; independent educational activity of students; educational-methodical; information and analytical maintenance of independent educational activity of students