ФОРМУВАННЯ ОСНОВ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖОСТІ ФАХІВЦЯ СФЕРИ УПРАВЛІННЯ В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
У статті розкрито підхід до формування основ конкурентоспроможності фахівця сфери управління на засадах сучасних інтерактивних технологій навчання; показано можливості поетапної реалізації кейс-методу і його впливу на формування професійно важливих якостей майбутнього фахівця.Ключові слова: підприємництво, професійні якості, інтерактивне навчання, кейс-метод.  In articles approaches to formation of bases of competitiveness of the expert of sphere of management on starting positions of modern interactive technologies of training; it is shown possibility of stage-by-stage realization of a case-study and its influence on formation of professionally important qualities of the future expert. Key words: business, professional qualities, interactive training, a case- study.
Keywords: business; professional qualities; interactive training; a case-study