ПЕДАГОГІЧНЕ КОЛЕКЦІОНУВАННЯ – ОСОБЛИВА ФОРМА ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ У ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
На основі проведеного експериментального дослідження автором визначено особливості і розкрито значення такої нетрадиційної форми діяльності майбутніх учителів у процесі професійної підготовки як педагогічне колекціонування.Ключові слова: колекціонування, педагогічне колекціонування, професійна підготовка майбутніх учителів.On base prosecute experimental study author am peculiarity and am meaning such unconventional forms activity of future teachers for process of professional preparation as pedagogical collectingKey words: collecting, pedagogical collecting, future teachers professional training.
Keywords: collecting; pedagogical collecting; future teachers professional training