ОРГАНІЗАЦІЙНО-ДИДАКТИЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ПІЗНАВАЛЬНОЇ САМОСТІЙНОСТІ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
У статті визначено організаційно-дидактичні умови формування пізнавальної самостійності студентів педагогічного університету, – здійснення дидактичної адаптації студентів педагогічного університету, інтенсифікація самостійної навчально-пізнавальної діяльності студентів, забезпечення варіативності змісту навчання в контексті фахової діяльності студента.Ключові слова: пізнавальна самостійність студента, організаційно-дидактичні умови, дидактична адаптація, інтенсифікація, варіативність змісту навчання іноземній мові. The organizational-and-pedagogical conditions of forming students’ cognitive independence in the Pedagogical University are determined as the realization of didactic adaptation, the intensification of independent learning-and-cognitive activity, content variety in a foreign language studying in preparing students for their speciality.Key words: students’ cognitive independence, organizational-and-didactic conditions, didactic adaptation, intensification, content variety in a foreign language studying.
Keywords: students’ cognitive independence; organizational-and-didactic conditions; didactic adaptation; intensification; content variety in a foreign language studying