МОДЕЛЮВАННЯ ПРОФОРІЄНТАЦІЙНОЇ РОБОТИ У ВИВЧЕННІ БІОЛОГІЇ В СТАРШИХ КЛАСАХ (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
Сучасні вимоги суспільства до рівня професійної підготовки кадрів змушують випускників шкіл до усвідомленого вибору професії, у тому числі і екологічного спрямування. Перед школою стає завдання логічного включення профорієнтаційного матеріалу в навчальний процес.Ключові слова: моделювання, навчання учнів, профорієнтація, екологічне спрямування.In modern society's requirements to professional personel studing to give chance for school leavers to do the conscious choice profession, including the ecology focus. School has a task of including logic material to vocational guidance to studing process. Key words: modeling, teaching students, career guidance, ecology orientation.
Keywords: modeling; teaching students; career guidance; ecology orientation