ФІЗИЧНІ ТЕОРІЇ ЯК ЧИННИК ФОРМУВАННЯ ІНТЕГРОВАНИХ ФІЗИКО-ТЕХНІЧНИХ ЗНАНЬ УЧНІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
Як свідчить досвід, у процесі формування нового змісту загальної поміжньої освіти на засадах гуманізації і гуманітаризації навчання набуває актуальності проблема  вивчення фізико-технічних знань. У статті обґрунтовується необхідність дотримання вимоги наукової достовірності відповідного навчального матеріалу. Ключові слова: Вивчення фізико-технічних знань, наукова достовірність навчального матеріалу, фундаментальні фізичні теорії.It is experimentally proved that under condition of new contents of general secondary education the problem of studying physical and technical knowledge became urgent. It is substantiated that must be perfect scientific accuracy of the educational material to be covered.Key words: studying of physical and technical knowledge, be perfect scientific accuracy of the educational material, fundamental physical theories.
Keywords: studying of physical and technical knowledge; be perfect scientific accuracy of the educational material; fundamental physical theories