РОЗВИТОК ТВОРЧОГО ПОТЕНЦІАЛУ ЯК ЄДНІСТЬ ІНТЕЛЕКТУАЛЬНОГО І ЕМОЦІЙНОГО В НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОМУ ПРОЦЕСІ (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
У статті розглядається накопичення і розвиток творчого потенціалу особистості як один із шляхів гармонізації та поєднання інтелектуального й емоційного аспектів навчально-виховного процесу.Ключові слова: творчість, творчий потенціал, інтерактивна діяльність, спілкування, емоційний аспект.In the article the enrichment and development of a personality’s creative potential are regarded as one a way in harmonization and combination of intellectual and emotional aspects in the pedagogical process.Key words: creativity, creative potential, interactive activity, communication, emotional aspect.
Keywords: creativity; creative potential; interactive activity; communication; emotional aspect