ЕМОЦІЙНИЙ ФАКТОР ЯК ЗАСІБ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ НАВЧАЛЬНОГО ПРОЦЕСУ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ТА ВИЩОЇ ШКОЛИ (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
У статті обґрунтовується емоційний фактор як засіб забезпечення якості сучасного освітнього процесу загальноосвітньої та вищої школи.Ключові слова: емоції, функції емоцій, емоційний фактор, взаємодія інтелектуального та емоційного факторів.The emotional factor as a means of guaranteeing the quality of a modern educational process in the basic and high school is substantiated in the article.Key words: emotions, functions of emotions, emotional factor, interaction of intellectual and emotional factors.