ФУНКЦІОНАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ СТУДЕНТІВ ЯК ПОКАЗНИК РІВНЯ ЗДОРОВ’Я: ПЕДАГОГІЧНИЙ АСПЕКТ (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
У статті розглядається відповідність нормі показників роботи серцево-судинної системи студентів педагогічного і економічного вишів. Ключові слова: норма, серцево-судинна система, функціональні можливості.In the article accordance is examined to the norm of indexes of work of the cardiovascular system for student’s pedagogical and economic institutions of higher learning. Key words: norm, cardiovascular system, functional possibilities.
Keywords: norm; cardiovascular system; functional possibilities