ДІАЛОГІЧНИЙ ПІДХІД ДО ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ (Pedagogy of Higher and Secondary Education, 2012)
В статті розглядається діалогічний підхід до організації навчально-виховного процесу та його використання у практиці навчання середньої та вищої шкіл.Ключові слова: діалог, діалогічне навчання.The article deals with the diaglogical approach to teaching and learning process and its application at secondary schools and universities.Key words: dialogue, dialogical training.
Keywords: dialogue; dialogical training