(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Аннюк О. А. Формування мотиваційно-потребнісної сфери майбутніх учителів у процесі навчання в педагогічному інституті. У статті розглянуто умови формування мотиваційно-потребнісної сфери майбутніх учителів у процесі навчання в педагогічному інституті.