(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Гушко О. А. Розвиток мотивації як умова організації пізнавальної діяльності студентів вищих навчальних закладів у процесі навчання гуманітарних дисциплін. Автор статті досліджує процес розвитку мотиваційної сфери студентів і виокремлює її як об’єктивну умову організації пізнавальної діяльності студентів вищих навчальних закладів.