(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2013)
Ковальчук О. Л. Проблеми застосування новітніх педагогічних технологій у підготовці фахівців з авіаційних перевезень у сучасних умовах. У статті розглянуто проблеми застосування сучасних педагогічних технологій під час підготовки майбутніх компетентних фахівців спеціальності «Організація авіаційних перевезень» авіатранспортної галузі.