(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Олару Ю. Ю. Поняття "креативність" у системі підготовки майбутніх економістів в умовах ВНЗ. У статті зроблено спробу розкрити зміст поняття «креативність» у системі підготовки майбутніх економістів в умовах вищих навчальних закладів. Обґрунтовано взаємозалежність розвитку креативного компонента особистісного утворення майбутніх фахівців економічного профілю зі створення креативного навчального середовища.