(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
І. В. Онищенко. Теоретико-методологічні засади формування професійно-педагогічної культури майбутнього вчителя початкової школи. У статті визначено сутність професійно-педагогічної культури вчителя початкових класів, її структуру; обгрунтовано психолого-педагогічні умови та етапи технології формування професійно-педагогічної культури майбутнього вчителя початкової школи.