(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Питинак Т. В. Концептуальні основи формування рефлексивних умінь студентів педагогічного університету у процесі самостійної навчальної діяльності. У статті висвітлено проблему концептуальних основ формування рефлексивних умінь студентів педагогічного університету у процесі самостійної навчальної діяльності.