(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Скидан С. О. Мотивація учіння студентів економічного профілю у процесі вивчення іноземних мов: психолого-педагогічний аспект. У статті розкрито структуру мотивації учіння студентів економічного профілю у процесі вивчення іноземних мов. Визначено закономірності формування мотивації учіння.