(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Толстих О. О. Специфіка професійної підготовки майбутнього педагога в контексті естетичного виховання учнів початкових класів. У статті розглянуто характерні особливості естетичного виховання молодших школярів та їх урахування під час підготовки вчителя до роботи з цією віковою категорією дітей.