(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Соловйова Н. Д., Сорочан Л. Ф. Удосконалення проведення уроків англійської мови. У статті на основі аналізу типових помилок учителів при проведенні уроків англійської мови даються рекомендації з підвищення ефективності проведення уроків.