(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Цоуфал Л. С. Емоційний аспект у формуванні комунікативної компетенції учнів під час навчання морфології. У статті розкрито емоційний аспект у формуванні комунікативної компетенції учнів, запропоновано приклади завдань, які можуть бути використані в процесі навчання морфології.