(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Грищенко С. М. Інтерактивні ігрові комп’ютерні технології у вивченні екології. У статті розкрито зміст і структуру інтерактивних ігрових комп’ютерних технологій, показано особливості їх використання у вивченні екології.