(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Доброскок І. І. Рівні ефективності організації навчальної діяльності майбутніх соціальних педагогів. У статті розкрито рівні ефективності організації навчальної діяльності майбутніх соціальних педагогів. Охарактеризовано групи навчальних елементів, рівні сформованості знань відповідно до характеристики діяльності майбутніх фахівців.