(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кулішов В. С. Деякі проблеми та перспективи розвитку шкільної економічної освіти. У статті висвітлено сучасні тенденції здійснення економічної освіти та виховання у загальноосвітній школі, а також висловлено деякі припущення щодо перспектив подальшого розвитку цього освітнього напряму.