(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Курбатова Ю. В. Принципи розвитку професійного становлення майбутнього агронома. У статті наведено модель розвитку професійного становлення майбутнього агронома в навчально-виховному процесі аграрного університету та докладно розглянуто принципи, що сприяють розвитку професійного становлення майбутнього агронома