(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Максименко І. Г. Діалогове навчання як умова гуманізації педагогічної діяльностi. У статті розглянуто організацію діалогового навчання як умови гуманізації педагогічної діяльності.