(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Маліцька О. А. Педагогічний менеджмент як концепція розвитку освітніх закладів. У статті проаналізовано основні аспекти модернізації освітніх закладів, які пов’язані з інтеграцією національних освітніх закладів до єдиного європейського освітнього простору. Автор систематизує основні завдання педагогічного менеджменту, визначає рівні в діяльності менеджера сфери освіти.