(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Половина Г. П. Партнерське навчання учень – студент педагогічного ВНЗ у самостійному вивченні фізики. У роботі розглянуто один із підходів підвищення мотивації навчання при дослідженні явища, яке викликало інтерес. До розв’язання цієї пробле ми залучаються вчитель та викладач вищої школи, а також учень та студент педагогічного ВНЗ.