(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Тверезовська Н. Т. Закономірності функціонування інформаційних технологій У статті розглянуто інновації як передумову виникнення інформаційних технологій; розкрито їх функціонування; показано циклічний процес зародження і згасання інформаційних технологій.