(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Bilonenko H. O., Корольков Є. С. Культурологічні аспекти становлення народного музичного інструментарію в Україні. У статті висвітлено культурологічні аспекти становлення та розвитку народних музичних інструментів в Україні. Розкрито історичні особливості формування інструментально-виконавської культури народних та професійних музикантів.