(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Рибалко Ю. В. Компетентнісний підхід у науково-педагогічній літературі. У статті представлено теоретичний аналіз сутності поняття «компетентнісний підхід» у науково-педагогічній літературі.