(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Сулима Т. С. Галузеві стандарти вищої освіти нового покоління – запорука підготовки професійно компетентного фахівця У статті розкрито особливості розроблення галузевих стандартів вищої освіти на засадах компетентнісного підходу на прикладі підготовки педагогів професійного навчання будівельного профілю.