(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Амеліна С. М. Підготовка викладачів аграрних ВНЗ до діалогізації педагогічного процесу. У статті розглянуто питання навчання на діалогічних засадах та підготовки до нього викладачів аграрних ВНЗ. Доведено, що застосування діалогу в навчальній роботі залежить від готовності до нього викладачів як однієї із основних ланок педагогічного процесу. Запропоновано програму психолого-педагогічного семінару для викладачів аграрних ВНЗ «Діалог у навчанні».