(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Григор’єва М. А. Психолого-педагогічні аспекти інтенсифікації навчальної діяльності студентів. Стаття присвячена визначенню сутності інтенсифікації навчального процесу та висвітленню психолого-педагогічних аспектів інтенсифікації навчальної діяльності студентів у вищому начальному закладі. Запропоновані шляхи вдосконалення змісту навчального матеріалу і методів навчання.