(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Делик І. С. Стимулювання інтересу студентів економічних спеціальностей до вивчення іноземної мови. У статті обґрунтовано доцільність звернення до мотиваційної сфери студентів через запровадження спеціальних методів задля стимулювання стійкого пізнавального інтересу до навчання іноземної мови.