(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Журавська Н. С. Проблемність - шлях до активізації навчання студентів зі спеціальних дисциплін. Розглянуто проблемне навчання як шлях активізації діяльності студентів. Визначені та узагальнені особливості методики навчання спеціальних дисциплін: методичні особливості лекцій, практичних занять, семінару, самостійної роботи на прикладі спеціальної дисципліни «Кормовиробництво».