(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кокарева Е. О. Реалізація технології творчого саморозвитку студентів. У статті розглядаються теоретичні засади технології творчого саморозвитку студентів та результати її експериментальної апробації у навчальному процесі вищої школи.