(untitled) (Педагогіка вищої та середньої школи, 2012)
Кулько В. А. Формування професійної спрямованості майбутніх екологів. У статті розглядається питання формування професійної спрямованості майбутніх фахівців. На основі наукових досліджень учених проаналізовано сутність поняття «спрямованість особистості» та розглянуто структуру професійної спрямованості особистості. Зроблено спробу дослідити основні компоненти професійної спрямованості майбутніх екологів.